ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ  ΚΑΤΟΙΚΙΑ  ΣΤΟ  ΓΡΑΦΙΚΟ  ΧΩΡΙΟ  ΝΙΚΙΑ  ΝΙΣΥΡΟΥ

           ΑΡΧΙΚΗ

           Η ΒΙΛΑ "ΔΑΦΝΗ"

           ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΙΚΙΑ
           Η ΝΙΣΥΡΟΣ
           ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ    

           ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΧΑΡΤΕΣ

 Για ιδιαίτερη διαμονή  σε ένα ξεχωριστό νησί του Αιγαίου    

Ηλιοβασίλεμα στα Νικιά

Το γραφικό χωριουδάκι Νικιά

H Παναγιά Σπηλιανή στο Μανδράκι

Το Παλιόκαστρο στο Μανδράκι (5ος αι. πΧ)

Μια παραδοσιακή διώροφη κατοικία, ανακαινισμένη, στα Νικιά Νισύρου, άνετη και φωτεινή, με την επωνυμία Βίλα "ΔΑΦΝΗ",  σας περιμένει για ξεχωριστές διακοπές.

Χαρακτηρίζεται από τον συγκερασμό των παραδοσιακών λειτουργιών και των σύγχρονων ανέσεων. Η κατοικία Βίλα "ΔΑΦΝΗ" και ο τόπος είναι ιδανικά για λάτρεις του "ξεχωριστού" αλλά και για οικογένειες ή για διακοπές με φίλους.

 

Διαθέτει: Καθιστικό με τηλεόραση, Κουζίνα, Μπάνιο με πλυντήριο, (εδώ διατηρείται ο παραδοσιακός χερόμυλος), 2 δίκλινα δωμάτια με κλιματισμό & καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι στη σάλα του ορόφου.

Υπαίθρια καθιστικά με πανοραμική θέα στον παραδοσιακό οικισμό και στη θάλασσα.

Το γραφικό χωριουδάκι Νικιά, με τη χαρακτηριστική νησιώτικη αρχιτεκτονική βρίσκεται πάνω ακριβώς από το εντυπωσιακό ηφαίστειο του νησιού της Νισύρου. Η θέα προς τη θάλασσα και τους κρατήρες είναι μοναδική.

 

Το χωριό Νικιά απέχει 10 χμ από τη θάλασσα και 14 χμ απ' το Μανδράκι, την πρωτεύουσα του νησιού. Η πλατεία των Νικιών, με την εκκλησία των Εισοδείων, είναι το στολίδι του χωριού, όπου γίνονται τα γλέντια και οι χοροί.  

 

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού, αξίζει να επισκεφθείτε το Παλιόκαστρο (4ος αι. π.Χ.), το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Παναγιά Σπηλιανή στο Μανδράκι, το Ηφαιστειακό Μουσείο στα Νικιά, τον Εμπορειό με το Κάστρο του και φυσικά την κοιλάδα του ηφαιστείου.

 

Τα καλά διατηρημένα μονοπάτια του νησιού υπόσχονται στους περιπατητές μαγευτικές διαδρομές στις πλαγιές των λόφων και στην κοιλάδα του ηφαιστείου.

 

Περισσότερες φωτογραφίες

 

Η βίλα ΔΑΦΝΗ

Αιγαίο

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   E-MAIL:   hliac10@gmail.com  &  dafaslan@hotmail.com        ΤΗΛ :  (+30) 6948825130   &  (+30) 6939645900